Augustus 2023:

Helaas is er in mijn praktijk op dit moment geen ruimte voor nieuwe cliënten.

September 2022:

Inmiddels zijn de coronamaatregelen niet meer van kracht. Het desinfecteren van de handen en het dragen van een mondkapje is niet meer verplicht (mag uiteraard wel). 

 

Januari 2022:

Na de lockdown van eind 2021 en begin 2022 is de praktijk weer volledig geopend. In de praktijk is het verplicht een mondkapje te dragen en bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden. Graag tot ziens!

 3 maart 2021:

De contactberoepen mogen vanaf vandaag de praktijk weer openen en de werkzaamheden hervatten. Voordat een cliënt wordt behandeld moet duidelijk zijn dat hij of zij geen klachten heeft die kunnen duiden op corona. Ik zal u daarom voor de behandeling een aantal triage-vragen stellen. Daarnaast is het verplicht een mondkapje te dragen in de praktijk.

4 februari 2021: 

Door de verlengde lockdown is de praktijk gesloten tot en met 2 maart 2021. In beperkte gevallen mag er "medisch noodzakelijke voetzorg" worden verleend binnen vastgestelde kaders. U kunt altijd contact opnemen zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken.

 

15 december 2020:

In verband met de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus is de praktijk helaas gesloten tot en met 9 februari 2021.

 

1 december 2020:

Vanaf vandaag is het verplicht een mondkapje te dragen in de praktijk. Voor aanvang van de behandeling worden er vragen gesteld over uw gezondheid. 

7 mei 2020:
De overheidsmaatregelen voor contactberoepen worden versoepeld. Pedicures mogen vanaf maandag 11 mei 2020 de praktijken weer openen en de werkzaamheden hervatten. Branchevereniging Provoet adviseert om strikt volgens de covid-19 protocollen te werken. Voordat een cliënt wordt behandeld moet duidelijk zijn dat hij of zij geen klachten heeft die kunnen duiden op corona. Ik zal u daarom voor de behandeling een aantal triage-vragen stellen.  
De komende tijd zal ik weer afspraken plannen. Ik neem daarvoor contact met u op.

21 april 2020:

De overheid heeft besloten dat het verbod op het uitoefenen van alle vormen van contactberoepen voorlopig gehandhaafd blijft. Dit houdt helaas in dat mijn pedicurepraktijk in ieder geval tot en met 20 mei 2020 gesloten blijft.

23 maart 2020: 
In verband met de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus is de praktijk gesloten tot en met 28 april 2020.

13 maart 2020:

Het kan u niet ontgaan zijn dat Nederland in de ban is van het coronavirus.
In mijn pedicurepraktijk gelden aangepaste regels vanwege het coronavirus en de landelijk getroffen maatregelen.

Heeft u klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Dan kan de behandeling helaas niet plaatsvinden.
Heeft u geen klachten?
Houd u zich dan aan de volgende belangrijke hygiënevoorschriften:
        Hoest en nies in de binnenkant van de elleboog
        Schud geen handen 
Hartelijk bedankt voor uw medewerking.

 

 

 

Annemieke Spek Pedicure
Eikstraat 1, 3455 SJ  Haarzuilens

(030) 677 46 03
annemieke.spek@ziggo.nl